Snapio

De leukste bijbaan voor studenten!

Bij Snapio kun je als student direct aan de slag als locatiefotograaf, ook als je nog geen ervaring hebt als fotograaf. Een flexibele bijbaan waarmee je lekker kunt verdienen!

Snapio

Dit is Snapio

Snapio is een wereldwijd platform met een community van fotografen die je vindt op bijzondere locaties. Denk aan populaire bezienswaardigheden, hotels en pretparken.

Onze fotografen maken gratis foto’s van bezoekers op deze locaties. Affiniteit en ervaring met fotografie is pre, maar je krijgt bij ons een uitgebreide training om als fotograaf de straat op te gaan.

Je staat op populaire bestemmingen en maakt toeristen en bezoekers blij met korte fotoshoots. Jouw foto’s worden vervolgens simpel en snel verkocht via onze app. En hoe meer foto’s je verkoopt, hoe meer je verdient!

De leukste bijbaan voor studenten!

Ben je student en vindt je het leuk om te fotograferen? Dan biedt Snapio je de ideale bijbaan! Handig om je skills als fotograaf te verbeteren, maar vooral als je een flexibele baan zoekt met hoge inkomsten!

Dit verwachten we van jou

Werken bij Snapio is echt heel anders dan een doorsnee bijbaan. Het enige wat we van jou verwachten is dit: 

  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar.

  • Je hebt enige ervaring met het maken van foto’s. 

  • Je bent sociaal en vind het leuk om met mensen bezig te zijn.

  • Je bent in het bezit van een professionele camera. 

Meer informatie of kennismaken?

Wil je meer informatie over Snapio? Of een online kennismaking met ons inplannen? Voer hieronder dan jouw gegevens in en we nemen contact met je op!