Snapio

Snapio: dé nieuwe bijbaan voor studenten!

Bij Snapio kun jij als student direct aan de slag als locatiefotograaf. Je komt op bijzondere plekken en maakt mensen blij met prachtige foto’s. Met Snapio heb je de meest flexibele bijbaan waarmee je lekker kunt verdienen!

Snapio

Dit is Snapio

Snapio is een nieuw platform waarmee je als student eenvoudig als locatiefotograaf aan de slag gaat. Affiniteit en ervaring met fotografie is belangrijk, maar je krijgt bij ons een uitgebreide training om als officiele fotograaf de straat op te gaan.

Je staat op populaire bestemmingen zoals Amsterdam of Utrecht en maakt toeristen en bezoekers blij met prachtige fotoshoots. Jouw foto’s vervolgens simpel en snel verkocht via onze app. En hoe meer foto’s je verkoopt, hoe meer je verdient!

Fotograferen was nog nooit zo leuk!

Ben je student en vindt je het leuk om te fotograferen? Dan biedt Snapio je de ideale bijbaan! Handig om je skills als fotograaf te verbeteren, maar ook om klanten blij te maken met geweldige herinneringen aan hun mooiste momenten!

Dit verwachten we van jou

Als fotograaf bij Snapio maak jij geweldige foto’s van mensen op bijzondere locaties. Waar? Dat bepaal jij. Ook kun je zelf flexibel je tijd indelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is foto’s maken. De slimme software van Snapio doet de rest: van het uploaden tot en met de verkoop! 

Werken bij Snapio is echt heel anders dan een doorsnee bijbaan, zowel in de werkzaamheden als de verdiensten. Het enige wat we van jou verwachten is dit: 

  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar.

  • Je hebt enige ervaring met het maken van foto’s. 

  • Je bent sociaal en vind het leuk om met mensen bezig te zijn.

  • Je bent in het bezit van een professionele camera. 

Ook Snapio fotograaf worden?

Heb jij een talent voor fotografie? En ben je op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan die jou flink wat kan opleveren? Dan is werken als Snapio fotograaf écht iets voor jou! Meld je nu aan voor een vrijblijvende kennismaking.