Snapio

Word ook promotor voor Snapio!

Ben jij commercieel ingesteld? Heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om op straat met mensen bezig te zijn? Dan is werken als Snapio promotor de perfecte job voor jou!

De ideale bijbaan voor studenten en horeca-knallers!

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoelang je aan de slag gaat.

Creëer een geweldige inkomstenbron als promotor!

SnapioSnapioSnapioSnapioSnapioSnapio
Snapio

Werken als 
Snapio promotor

Vind je het leuk om met mensen bezig te zijn en beschik jij over commerciële en social skills? Dan is werken als promotor voor Snapio de ideale bijbaan voor jou. Met Snapio creëer je eenvoudig een waardevolle inkomstenbron voor jezelf. Want naast een vast uurtarief krijg je voor elke foto die jouw team verkoopt een extra bonus! 

Als promotor bij Snapio spreek je mensen aan en vertel je ze over onze service. Je weet als geen ander hoe je mensen kunt enthousiasmeren en koppelt ze aan de fotograaf. Vervolgens doen de fotograaf en onze slimme software de rest!

Zo werkt het

Snapio

De Snapio Community

Snapio is meer dan slimme software. We zijn een wereldwijd platform met een community van fotografen en promotors met één gedeelde passie: mensen blij maken met geweldige foto’s op bijzondere locaties. Vakgenoten met wie je tips en ervaringen kunt uitwisselen, waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Werk je als fotograaf voor Snapio, dan krijg je van ons Snapio kleding. Ook kun je gebruik maken van de mogelijkheid om in het buitenland voor Snapio te werken tijdens uitwisselingprogramma's of vakanties!

Snapio

Meld je vrijblijvend aan!

Lijkt het jou leuk om voor Snapio als Promotor aan de slag te gaan? Of wil je meer weten over hoe het werkt en wat de verdiensten zijn?

Meld je dan vrijblijvend en kosteloos aan voor een Snapio Trainingday. Hierin vertellen we je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als Snapio Promotor!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Snapio? Of een online kennismaking met ons inplannen? Voer hieronder dan je gegevens in!