Snapio

Word ook Snapio fotograaf!

Heb jij een talent voor fotografie? En vind je het leuk om mensen blij te maken door hun mooiste herinneringen vast te leggen in geweldige foto’s? Dan is werken als Snapio fotograaf écht iets voor jou.

Voor studenten, hobby fotografen en professionals.

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoelang je aan de slag gaat.

Creëer een geweldige inkomstenbron als fotograaf!

SnapioSnapioSnapioSnapioSnapioSnapio
Snapio

Werken als 
Snapio fotograaf

Maak jij in jouw vrije tijd graag foto’s of is fotograferen jouw werk? Of je nou hobbyfotograaf of een professional bent, met Snapio genereer je op een leuke en makkelijke manier extra inkomsten. Want naast een vast uurtarief krijg je voor elke foto die je verkoopt een extra vergoeding.

Als fotograaf bij Snapio maak jij geweldige foto’s van mensen op bijzondere locaties. Je bepaalt zelf de locatie en jouw werktijden. Onze promotors zorgen ervoor dat jouw klanten je kunnen vinden. Het enige wat jij hoeft te doen, is foto’s maken. De slimme software van Snapio doet de rest: van het uploaden tot en met de verkoop!

Zo werkt het

Snapio

De Snapio Community

Snapio is meer dan slimme software. We zijn een wereldwijd platform met een community van fotografen met één gedeelde passie: mensen blij maken met geweldige foto’s op bijzondere locaties. Vakgenoten met wie je tips en ervaringen kunt uitwisselen, waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen als fotograaf!

Werk je als fotograaf voor Snapio, dan krijg je van ons Snapio kleding. Ook kun je gratis deelnemen aan trainingen en cursussen. Naast een bijbaan met mooie inkomsten, de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen!

Snapio

Meld je vrijblijvend aan!

Lijkt het jou leuk om Snapio fotograaf te worden? Of wil je meer weten over hoe het werkt en wat de verdiensten zijn?

Meld je dan vrijblijvend en kosteloos aan voor een Snapio Trainingday. Hierin vertellen we je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als Snapio fotograaf!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Snapio? Of een online kennismaking met ons inplannen? Voer hieronder dan je gegevens in!