Snapio

Word Snapio fotograaf in Valencia!

Heb jij een talent voor fotografie? En vind je niets leuker dan een lach op iemands gezicht vast te leggen in geweldige foto’s op de mooiste plekken in Valencia? Dan is werken als Snapio fotograaf de baan voor jou!

Voor studenten, hobby fotografen en professionals.

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoelang je aan de slag gaat.

Creëer een geweldige inkomstenbron als fotograaf!

SnapioSnapioSnapioSnapioSnapioSnapio
Snapio

Wij zijn Snapio

Snapio is een wereldwijd platform met een community van fotografen die je vindt op bijzondere locaties. Denk aan de Kathedraal, Ciudad de las Artes y las Ciencias en de mooiste kustlijnen.

Onze fotografen maken gratis foto’s van bezoekers op deze locaties. De foto’s kunnen ze vervolgens digitaal delen en verkopen. Voor de klant een prachtige herinnering en voor jou als fotograaf een leuke bron van inkomsten!

Snapio

Werken als 
Snapio fotograaf in Valencia

Is fotograferen jouw werk of maak je in je vrije tijd graag foto’s? Of je nou beroepsfotograaf, hobbyfotograaf of student bent, met Snapio genereer je op een leuke en makkelijke manier extra inkomsten. Want voor elke foto die een klant koopt, ontvang jij een hoge vergoeding.

Als fotograaf bij Snapio maak jij geweldige foto’s van mensen op bijzondere locaties. Waar? Dat bepaal jij. Ook kun je zelf flexibel je tijd indelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is foto’s maken. De slimme software van Snapio doet de rest: van het uploaden tot en met het verkopen! Ook zorgt onze software voor de administratieve afhandeling. Zo kan jij je richten op wat je leuk vindt!

Zo werkt het

Dankzij de slimme software van Snapio is het voor fotografen heel eenvoudig en effectief om op locatie fotoshoots te verzorgen. Daarnaast zorgt ons platform dat je jouw foto’s optimaal aan de klant kunt verkopen.

Snapio

De Snapio Community

Snapio is meer dan slimme software. Wij zijn een wereldwijd platform met een community van fotografen. Professionals en hobbyfotografen met één gedeelde passie: geweldige foto’s maken van mensen op bijzondere locaties. Vakgenoten met wie je tips en ervaringen kan uitwisselen, waardoor jij jezelf verder kan ontwikkelen als fotograaf. Of doe mee met de cursussen en workshops die we regelmatig organiseren.

Werk je als fotograaf voor Snapio, dan krijg je van ons Snapio kleding. Je kunt gratis gebruikmaken van onze software om snel en simpel je foto’s te delen met klanten. Jij maakt en uploadt de foto’s, wij regelen de rest. Zo kan jij je bezighouden met wat je het liefst doet: geweldige foto’s maken en verkopen!

Snapio

Meld je vrijblijvend aan!

Lijkt het jou interessant om Snapio fotograaf te worden in Valencia? Of wil je meer weten over hoe het werkt of wat de verdiensten zijn?

Meld je dan vrijblijvend en kosteloos aan voor een digitale Snapio Onboarding & Training. Hierin vertellen we jou alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als Snapio fotograaf!

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie ontvangen, of wil je je aanmelden. Maak gebruik van onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op!